Skontaktuj się z nami: +48 77 445 59 04 biogen@bio-gen.pl


Polityka prywatności

  1. Właścicielem serwisu internetowego (Operatorem Systemu) dostępnego pod adresem https://www.bio-farma.pl/ jest Bio-Gen Sp. z o.o. z siedzibą w Namysłowie, pod adresem: 46-100 Namysłów, ul. 1 Maja 26, NIP 7540336285, KRS 0000208021.
  2. Administratorem danych osobowych jest Operator Serwisu.
  3. Podane dane osobowe przetwarzane są:
  4. Dane nie będą przetwarzane w celach marketingowych i promocyjnych.
  5. Podanie danych osobowych jest dobrowolne jednakże niezbędne do prawidłowego przesłania zapytań przez udostępnione formularze kontaktowe lub prawidłowego zapisania się na oferowany kurs.
  6. Dane osobowe będą przetwarzane przez 1 rok od daty rozpoczęcia kursu – w przypadku danych podanych w celu rezerwacji miejsca na kurs oraz nie będą zapisywane w żadnej bazie danych – w przypadku danych podanych w celu przesłania zapytania do Operatora Systemu.
  7. Osobie przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania.
  8. Osobie przysługuje prawo wniesienia skargi do PUODO, gdy uzna, że przetwarzanie jej danych osobowych, narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
  9. Dane osobowe nie będą przekazywane innym podmiotom w celach marketingowych, promocyjnych i handlowych.
  10. Dane mogą być udostępnione odbiorcom danych, uprawnionym do dostępu do danych na podstawie przepisów prawa.
  11. Administrator Danych Osobowych poprzez stosowanie odpowiednich zabezpieczeń organizacyjnych i technicznych zapewnia ochronę danych osobowych, w szczególności przed ich:
    • udostępnieniem osobom nieupoważnionym,
    • ujawnieniem albo utratą,
    • zniszczeniem,
    • nieuprawnioną modyfikacją wskazanych danych oraz informacji.

Polityka prywatności funpage biofarma Bio-Gen Sp. z.o.o. na Facebook

  1. Działanie naszego fanpage’a jest zgodne z wymogami, które są zawarte w regulaminie Facebooka.
  2. Wszelkie informacje zawarte na Państwa profilu oraz aktywności wynikające z jego użytkowania są administrowane przez Facebook.
  3. Firma Bio-Gen Sp. z o.o administruje Państwa dane tylko i wyłącznie na potrzebny odpowiedzi na państwa pytania oraz komentowanie wpisów.
  4. Poprzez funkcjonowanie naszego fanpage’a zbieramy i przetwarzany następujące rodzaje danych osobowych:
    • identyfikator;
    • zdjęcie profilowe;
    • inne zdjęcia, które zostaną umieszczone dobrowolnie przez Państwa pod postami na Funpage firmy Bio-Gen.
    • treść Państwa komentarzy
  5. Dane osobowe zbierane poprzez komunikację z użytkownikami zostają przetwarzane tylko na potrzeby udzielenia odpowiedzi.
  6. Państwa aktywność związana z korzystania z naszego fanpage’a nie będzie archiwizowana poza serwisem Facebook.
  7. W przypadku informacji, udostępnionych przez Państwa w komentarzach, będą one dostępne na naszym serwisie do czasu usunięcia ich przez autora.

Kursy hirudoterapii

14.06.2019 - 16.06.2019
kurs hirudoterapii u zwierząt

30.05.2019 - 02.06.2019
kurs hirudoterapii u ludzi

29.03.2019 - 31.03.2019
kurs hirudoterapii u zwierząt

Więcej informacji

Polub nas na Facebooku